Eyl

06-12.09.2023 tarihleri arasında ilçemizde rehber öğretmeni olmayan Ziya Gökalp İlkokulu, Aselsan İlkokulu, Susuz Şehit Tamer Kılıç İlkokulu, Celayir İlkokulu ve Memlik Şehit Mehmet Uygun İlkokullarında "Okula Güçlü Başlangıç" çalışması kapsamında  1. sınıf velilerine yönelik seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Adil DOĞRUSEVER'in ve ilçemiz okullarında özel eğitim ile bünyesinde özel eğitim sınıfı bulunan okullarda görevli özel eğitimden sorumlu müdür yardımcılarının, özel eğitim öğretmenlerinin katılımıyla 07.09.2023 tarihinde   2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Mesleki Eğitimi Kapsamında bilgilendirme toplantısı ilçemiz Şehit Hakan Ünver İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilmiştir. Katılımlarından dolayı başta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mehmet Adil DOĞRUSEVER'e, okul müdür yardımcılarına ve özel eğitim öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Haz

02.06.2023 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanı Sevda CÖMERTOĞLU YETER ve özel eğitim öğretmeni Filiz KURAL tarafından Hatice Sağlamer Anaokulu öğretmenlerine yönelik "Duygu Kontrolü- Özel Eğitim Uygulamaları ve Farkındalığı" konulu çalışma gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

11.05.2023 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanları Sevda CÖMERTOĞLU YETER ve Aysun GÜNEŞ tarafından Alaeddin Özdenören İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerine yönelik "Kriz Yönetimi" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

02.05.2023 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanı Yahya ÜNALDI tarafından Nasrettin Hoca Ortaokulu öğretmenlerine yönelik "Dezavantajlı Çocukların Okul İçinde Fark Edilmesi" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

16-18.01.2023 tarihleri arasında kurumumuzda Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu sınıf öğretmeni Gönül AKIN tarafından "Masal Anlatıcılığı Hizmetiçi Eğitim Kursu" gerçekleştirilmiştir. Sayın Gönül AKINA'a ve tüm kursiyer öğretmenlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

'Çocuk İhmal ve İstismar Vakalarında Paydaşlar Bir Arada'

Kurumumuz koordinatörlüğünde İlçemiz okul müdürlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitimimize Ankara Barosundan Avukat Hilal Hanım, Çocuk İzlem Merkezinden Uzman Ayşegül Hanım, Yenimahalle Sosyal Hizmetlerden Uzman Hümeyra Hanım ve Uzman Cengiz Bey katılarak kurumlarındaki iş ve işleyiş hakkında bilgi aktarımında bulundular ve Okul Müdürlerimizin süreçle ilgili sorularını yanıtladılar. Tüm katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Okul Temelli Psikososyal Koruma Önleme ve Krize Müdahale Kitapçığı yayınlandı.

Kas

"Bir film bir kitap "projemiz kapsamında Doğan Cüceloğlu ile" Geliştiren Anne -Baba" kitabı üzerine söyleşimizi gerçekleştirdik.