Mrt

04-08 Mart 2024 tarihleri arasında  Yenimahalle Rehberlik ve Araştırma Merkezi konferans salonunda kurumumuz psikolojik danışmanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından "Kişilik Geliştirme Hizmetiçi Eğitim Kursu" gerçekleştirilmiştir. Eğitime katılım sağlayan tüm kursiyerlere teşekkür ederiz.

Mrt

07.03.2024 tarihinde SEP (Sürekli Eğitim Programı) kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanları Aysu FENERCİ ve Didem AKYOL ÖZDEMİR tarafından Şehit İlker Aydın Ortaokulu velilerine yönelik "Anne Baba Tutumları" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Özel Eğitim Hizmetleri Bölümü olarak 28 Şubat 2024 Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seray OLÇAY ile ilçemizde özel gereksinimli öğrencilerle çalışan öğretmenlere yönelik olarak "Davranış Değiştirme " konulu seminer düzenlenmiştir. Davranış Degiştirme semineri sunusu Özel Eğitim Hizmetleri Bölümü sunu kısmında paylaşılmıştır.

Şbt

28.02.2024 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanı Aysu FENERCİ tarafından ilçemizde görev yapan psikolojik danışman/rehber öğretmenlere yönelik "Kitaplar Aracılığıyla İç Dünyamıza Yolculuk" atölye çalışması gerçekleştirilmiştir. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Şbt

25-26.02.2024 tarihlerinde kurumumuz psikolojik danışmanları Aysu FENERCİ ve Ali Ercan ERDOĞDU tarafından ilçemizde rehber öğretmen/psikolojik danışmanı bulunmayan Ziya Gökalp İlkokulu ve Memlik Şehit Mehmet Uygun İlkokulu veli ve öğrencilerine yönelik "Büyüyorum, Gelişiyorum, Değişiyorum" konulu çalışmalar gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

22.02.2024 tarihinde kurumumuzda Yenimahalle Hacı Bektaş-i Veli İlkokulu psikolojik danışmanı Fevzi BAKIR ve kurumumuz psikolojik danışmanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından "P4C Bağlamında Çocuk Edebiyatının Okul Ortamlarında Kullanımı" atölye çalışması gerçekleştirilmiştir. Katkılarından dolayı kendilerine ve çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

21.02.2024 tarihinde kurumumuzda Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulunda görev yapan sınıf öğretmeni Gönül AKIN tarafından ilçemiz öğretmenlerine yönelik "Anadolu Masalları" atölye çalışması gerçekleştirilmiştir. Katkılarından dolayı Sayın Gönül AKIN ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

20.02.2024 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanı Didem AKYOL ÖZDEMİR tarafından Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine yönelik "Psikolojik Sağlamlık" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Yenimahalle Rehberlik ve Araştırma Merkezi "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında ilçemiz okullarından Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi, Türkan Azmi Köksoy İlkokulu ve Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde projede yer alan öğrencilere yönelik "Müze Eğitimi ve Atölye Çalışması" gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

19.02.2024 tarihinde Yenimahalle İlçe Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Ekibi toplantısı ekip üyelerinin katılımlarıyla kurumumuz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir. Toplantıya katılım sağlayan tüm ekip üyelerine teşekkür ederiz.

Şbt

12-16 Şubat 2024 tarihleri arasında  Yenimahalle Rehberlik ve Araştırma Merkezi konferans salonunda kurumumuz psikolojik danışmanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından "Çocuk İhmal ve İstismarının Önlenmesi Hizmetiçi Eğitim Kursu" gerçekleştirilmiştir. Eğitime katılım sağlayan tüm kursiyerlere teşekkür ederiz.

Şbt

13.02.2024 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanları Didem AKYOL ÖZDEMİR ve Sevda CÖMERTOĞLU YETER tarafından Aselsan İlkokulu ve Susuz Şehit Tamer Kılıç İlkokulu öğrenci ve velilerine yönelik "Bedeni Koruma, Hayır Diyebilme" konulu çalışma gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2024 LGS ve YKS'ye hazırlık amacıyla kurumumuz tarafından hazırlanmış olan dosyalar güncellenmiştir.  Dosyaların güncel haline aşağıdaki dosya bağlantılarından veya  sitemizdeki Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü-YKS ve LGS Eğitsel Rehberlik Hizmetleri sekmesinden ulaşabilirsiniz. Sınava hazırlanan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Ock

15.01.2024 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanları Ali Ercan ERDOĞDU ve Aysu FENERCİ tarafından Rıza Çöllüoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlere yönelik "Okullarda Suç ve Şiddetin Önlenmesi" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Ock

12.01.2024 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından Celal Yardımcı Anadolu Lisesi öğretmen ve velilerine yönelik "Psikolojik Sağlamlık" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz