Ock

10.01.2024 tarihinde kurumumuz Psikolojik Danışmanları Ali Ercan ERDOĞDU, Aysu FENERCİ ve Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından Yahyalar Durali Bezci İlk/Ortaokul öğretmen ve velilerine yönelik "Çocuklara Sınır Koyma" ve "Olumlu Okul İklimi Oluşturma" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz

Ock

09.01.2024 tarihinde sorumluluk bölgemizde bulunan ve rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Aselsan Ortaokulu öğrencilerine yönelik Ali Ercan ERDOĞDU ve Didem AKYOL ÖZDEMİR; Susuz Şehit Tamer Kılıç Ortaokulu öğrencilerine yönelik ise Aysun GÜNEŞ ve Sevda CÖMERTOĞLU YETER tarafından "Büyüyorum, Gelişiyorum, Değişiyorum" konulu sınıf etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bilsem bilgilendirme süreci semineri Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Katılım sağlayan  İlçe Şube Müdürü Mehmet Adil DOĞRUSEVER'e, idarecilere ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

03.01.2024 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanı Aysu FENERCİ tarafından Yeşilevler Anaokulu öğretmen ve velilerine yönelik "Psikolojik Sağlamlık" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz

Ock

02.01.2024 tarihinde SEP (Sürekli Eğitim Programı) kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından Şehit Demet Sezen Anaokulu öğretmenlerine yönelik "21. yy Düşünme Becerileri" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

27.12.2023 tarihinde Ortadoğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Soner YILDIRIM tarafından ilçemizde görev yapan öğretmenlere yönelik "Her Çocuk Öğrenir Ama Nasıl?" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Katkılarından ve keyifli sunumundan dolayı Sayın Prof. Dr. İbrahim Soner YILDIRIM ve çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

18-22.12.2023 tarihinde psikolojik danışman Fevzi BAKIR tarafından kurumumuzda "Müzelerin Okul Dışı Eğitim Ortamı Olarak Kullanımı Kursu" gerçekleştirilmiştir. Desteklerinden dolayı Fevzi BAKIR ve tüm kursiyerlere teşekkür ederiz.

Ara

13 Aralık 2023 tarihinde SEP (Sürekli Eğitim Programı) kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanı Sevda CÖMERTOĞLU YETER tarafından Yuva Anaokulu velilerine yönelik "Aile Tutumları" ve öğretmenlerine yönelik "Psikolojik Sağlamlık" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

12.12.2023 tarihinde SEP (Sürekli Eğitim Programı) kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanı Ali Ercan ERDOĞDU tarafından Ümit Kaplan Özel Eğitim Meslek Okulu velilerine yönelik "Psikolojik Sağlamlık" ve öğretmenlerine yönelik "Çocuklarda İhmal ve İstismar" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

06.12.2023 tarihinde SEP (Sürekli Eğitim Programı) kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından Refika Aksoy İlkokulu velilerine yönelik "Çocuklara Sınır Koyma", öğretmenlerine yönelik ise Çocuklar İçin Felsefe (P4C) konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

27.11.2023-07.12.2023 tarihleri arasında ilçemizde psikolojik danışman/rehber öğretmeni olmayan okullarımıza yönelik Ankara ili yerel hedefi olan "Mesleki Hedef Belirleme" kapsamında öğrenci, veli ve öğretmen çalışmaları Yenimahalle İlçe Kriz Ekibinin destekleri ile gerçekleştirilmiştir. İlçe Kriz Ekibine ve çalışmaya katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ara

06.12.2023 tarihinde Sürekli Eğitim Programı (SEP) kapsamında kurumumuz özel eğitim öğretmeni Filiz KURAL tarafından Batıkent İlkyerleşim Anaokulu öğretmenlerine yönelik "BEP Uygulamaları" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

22.11.2023 tarihinde Sürekli Eğitim Programı (SEP) kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanı Sevda CÖMERTOĞLU YETER tarafından Batıkent İlkyerleşim Anaokulu velilerine yönelik "Çocuklara Sınır Koyma", "Aile Tutumları", Öz Güven Geliştirme" ve "Akran Zorbalığı" konularında seminer çalışmaları gerçekleştiirlmiştir. Çalışmaya katılan tüm velilerimi,ze teşekkür ederiz.

Ara

05.12.2023 tarihinde Sürekli Eğitim Programı (SEP) kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından Şehit Yavuz Başayar İlkokulu velilerine yönelik "Çocuklara Sınır Koyabilme" ve "Hayır Diyebilme" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.