Nis

18.04.2024 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanları Didem AKYOL ÖZDEMİR ve Aysun GÜNEŞ tarafından Aselsan Ortaokulu ve Susuz Şehit Tamer Kılıç Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine yönelik "Sınav Kaygısı ve Motivasyon" konulu sınıf çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

05.04.2024 tarihinde Çağdaş Drama Derneği Eğitmeni Hicret AYDOĞAR GÜLSAÇAN moderatörlüğünde ilçemizde görev yapan psikolojik danışman/rehber öğretmenlere yönelik "Yaratıcı Yazma Atölyesi" gerçekleştirilmiştir. Katkılarından dolayı sayın Hicret AYDOĞAR GÜLSAÇAN ve atölyeye katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

Enfod Derneği ile işbirliği yürüttüğümüz Gözden Göze fotoğraf projesi değerlendirme toplantısını projeyi yürüttüğümüz Okul Müdürlerimizle birlikte toplantısını yaptık. 2 Nisan Otizm Farkındalık günü etkinliklerini gerçekleştirdik.

Nis

Geliştir-Uygula-Paylaş Projesi kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanı Şükran ÇAMAŞIRCI moderatörlüğünde 6 oturumluk "Eleştirel Kitap Okuma" atölye çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya gönüllü olarak katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

25-29 Mart 2024 tarihleri arasında  Yenimahalle Rehberlik ve Araştırma Merkezi konferans salonunda kurumumuz psikolojik danışmanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından "Eğitim Kurumlarında Suç ve Şiddetin Önlenmesi" hizmetiçi eğğitim kursu gerçekleştirilmiştir. Eğitime katılım sağlayan tüm kursiyerlere teşekkür ederiz.

Mrt

28.03.2024 tarihinde kurumumuz Psikolojik Danışmanları Ali Ercan ERDOĞDU ve Aysu FENERCİ  tarafından Alâeddin Özdenören İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlere yönelik "Riskli Öğrenci Davranışlarına Olan Yaklaşım" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Mrt

Yenimahalle ilçesinde bulununan liselerin güncellenmiş tanıtımlarına aşağıdaki bağlantıdan veya sitemizdeki Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü YKS ve LGS Eğitsel Rehberlik Hizmetleri sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Mrt

18-22.03.2024 tarihleri arasında kurumumuz özel eğitim öğretmeni Filiz KURAL tarafından "Özel Eğitim İhtiyacı Olan Öğrencilere Yönelik Kaynaştırma Bütünleştirme Uygulamaları Kursu" gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm kursiyerlere teşekkür ederiz.

Mrt

14.03.2024 ile 15.03.2024 tarihleri arası kurumumuzda ilçemiz ortaokullarında görev yapan psikolojik danışman ve idarecilere yönelik "Meslek Liselerini Tanıyorum" etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe katılan tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12.03.2024 tarihinde Şehit Mustafa Tanış İlkokuluna, 19.03.2024 tarihinde Celayir İlkokuluna kurumumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından öğretmenlere yönelik olarak "Masallarla Gönüllere Yolculuk" eğitimi gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

13.03.2024 tarihinde kurumumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından Sürekli Eğitim Programı(SEP)  kapsamında Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlere yönelik olarak "Eğitim Kurumlarında Suç ve Şiddetin Önlenmesi" seminer gerçekleştirilmiştir.

Mrt

04.03.2024 tarihinde kurumumuz Psikolojik Danışmanları Ali Ercan ERDOĞDU ve Aysu FENERCİ  tarafından Yahyalar Durali Bezci Ortaokul öğretmen ve velilerine yönelik "Anne Baba Tutumları" ve "Olumlu Okul İklimi Oluşturma" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılım sağlayan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz

Mrt

04-08 Mart 2024 tarihleri arasında  Yenimahalle Rehberlik ve Araştırma Merkezi konferans salonunda kurumumuz psikolojik danışmanı Şükran ÇAMAŞIRCI tarafından "Kişilik Geliştirme Hizmetiçi Eğitim Kursu" gerçekleştirilmiştir. Eğitime katılım sağlayan tüm kursiyerlere teşekkür ederiz.

Mrt

07.03.2024 tarihinde SEP (Sürekli Eğitim Programı) kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanları Aysu FENERCİ ve Didem AKYOL ÖZDEMİR tarafından Şehit İlker Aydın Ortaokulu velilerine yönelik "Anne Baba Tutumları" konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Çalışmaya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Özel Eğitim Hizmetleri Bölümü olarak 28 Şubat 2024 Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seray OLÇAY ile ilçemizde özel gereksinimli öğrencilerle çalışan öğretmenlere yönelik olarak "Davranış Değiştirme " konulu seminer düzenlenmiştir. Davranış Degiştirme semineri sunusu Özel Eğitim Hizmetleri Bölümü sunu kısmında paylaşılmıştır.